Susipažinkime,

Sveiki atvykę į Mori – vietą, kur gamta ir žmogus susitinka harmonijoje. „Mori“ japoniškai reiškia „miškas“, ir tai yra ne tik mano prekinio ženklo pavadinimas, bet ir mano filosofija. Mori nėra tik elektroninė parduotuvė; tai kelionė į gilesnį ryšį su gamta, kurią siekiu dalintis su Jumis.

Idėja įkurti Mori gimė netikėtai, kai pati atradau nepaaiškinamą ryšį su gamta. Šis atradimas įkvėpė mane sukurti vietą, kurioje galėtume kartu ieškoti ir rasti savo santykį su mus supančiu pasauliu. Mori – tai daugiau nei produktai, tai kvietimas sustoti, įkvėpti, ir atrasti gamtos grožį kiekvienoje dienoje.

Kviečiu Jus prisijungti prie mano kelionės ir atrasti savąjį ryšį su gamta.

Kur auga mūsų Matcha

Nishio miestas ir jo apylinkės Aičyje, Japonijoje, yra laikomi aukščiausios kokybės Matcha arbatos gimtine. Ši vietovė yra ne tik žinoma dėl savo prabangaus gamtos grožio, bet ir dėl idealių sąlygų, kurios būtinos pasaulinio lygio Matcha gamybai. Yahagigawa upės teikiamas gausus vandens tiekimas, turtingas dirvožemis, ir švelnus klimatas sudaro unikalų derinį, leidžiantį Nishio regionui būti Matcha arbatos gamybos centru.

Matcha iš Nishio

Čia auginami arbatos lapai yra saugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, kad gautų ryškią žalią spalvą, elegantišką aromatą ir švelnų umami bei sodrų skonį. Šis metodas užtikrina, kad arbatos lapai būtų kokybiški, su sumažintu kartumu ir padidintu saldumu, dėl ko gaunama išskirtinė Matcha.

Mes, Nishio, gaminame savo Matcha senamadišku būdu, naudodami Chausu – akmeninį arbatos malūnėlį, kuris leidžia sumalti arbatos lapus į smulkius ir kokybiškus Matcha miltelius. Chausu gamybai naudojamas Mikageišio granitas yra aukščiausios kokybės akmuo, išgaunamas netoli Nishio miesto. Tai leidžia Nishio Matcha būti tikru regioniniu prekės ženklu, kuris apjungia vietinį arbatos lapų auginimą ir unikalią gamybos techniką.

2009 metais Nishio Matcha buvo sertifikuota Japonijos vyriausybės patentų biuro kaip „Regioninės grupės prekės ženklas“. Tai pirmasis šalyje „Matcha“ prekės ženklas, kuris apima visą gamybos ciklą nuo arbatos lapų auginimo iki galutinio apdorojimo Nishio, Anjo miestuose ir Hazu gun Kiracho Aičyje. Nishio Matcha – tai kokybė, saugumas ir nepriekaištingas skonis, kuris yra žinomas visame pasaulyje. Tai ne tik gėrimas, bet ir daugiau nei 1000 metų puoselėtas Zen dvasios simbolis. Nishio Matcha yra neprilygstama dėl savo ryškios žalios spalvos, elegantiško aromato ir sodraus skonio – tikras Japonijos lobis, kuris dabar gali būti mėgstamas visame pasaulyje.